Vi på Best Price Städservice tänker på miljön! Vi följer organisationen HÅLL SVERIGE RENT´s rekommendationer och använder endast miljömärkta rengöringsmedel samt WETTEX-dukar som är rena naturprodukter. Genom samarbete med oss tar också DU hänsyn till miljön - vi vill vara ditt självklara miljöval!
 
  
Boka Flyttstädning online
10% rabatt på flyttstäd!
Kontakta oss


Miljö och kvalité

Vi på BEST PRICE STÄDSERVICE strävar alltid efter att hålla en så hög servicenivå som möjligt. Vårt mål är att leverera städtjänster med maximal kvalitet och använda miljövänliga produkter. Våra medarbetare informeras och utbildas regelbundet i miljöfrågor för ökad kompetens. Vi är väldigt noga med att välja leverantörer av städmaterial och rengöringsprodukter. Vi använder städsredskap med högsta kvalite från BOSCH. Vi följer organizationen HÅLL SVERIGE RENT´s rekommendationer och använder bl.a. WETTEX dukar som är rena naturprodukter

Nyckelorden hos oss är ANSVAR OCH KVALITE. Vi städar med stort nöje och ansvar. Vi vill att våra kunder ska kunna fokusera på sin verksamhet och låta oss göra det vi gillar göra. Städning kräver motiverad och erfaren personal. Vi tar vårt ansvar och deltar på seminarium och mässor. Personalen får kontinuerligt utbildningar för att vara uppdaterade då det gäller produktnyheter och effektiv lokalvård.

Vi följer INSTA 800 vilket är ett regelverk, och en nordisk standard, för mättning av städkvalitet. Vår städchef kommer att ha kontinuerlig kontakt med Er och kvalitetsraporter skrivs regelbundet.

Välkommen till BEST PRICE STÄD