Vi på Best Price Städservice tänker på miljön! Vi följer organisationen HÅLL SVERIGE RENT´s rekommendationer och använder endast miljömärkta rengöringsmedel samt WETTEX-dukar som är rena naturprodukter. Genom samarbete med oss tar också DU hänsyn till miljön - vi vill vara ditt självklara miljöval!
 
  
Boka Flyttstädning online
10% rabatt på flyttstäd!
Kontakta oss


Privat / Hemstädning

Vissa kunder är lite rädda för att släppa in en städfirma i deras hem. Vi säkerhetkollar alltid vår personal för att erbjuda säkra hushållsnära tjänster. All personal får utbildning i säkerhet och ansvar.

Vår städchef besöker dig och ni kommer överens om städningens omfattning. Vi upprättar ett avtal med fast pris eller rörlig pris.

Vilka punkter ingår i en veckostädning?

  • Vi går igenom alla sovrum och vardagsrummet
  • Kök-badrum-dusch-toalett-tvättstuga
  • Hall/entre
  • Fönster

För hela listan om vilka punkter vi städar klicka på VECKOSTÄDNING.

Vi utför även tilläggstjäntser som matlagning, strykning, tvättning och diskning. Även för dessa tjänster gäller skatteverkets regler för hushållsnära tjänster med 50% skattereduktion!

Städutrustningen ( Väl fungerande dammsugare, golvsvabb/mopp med tillhörande hink, rengörngsmedel, trasor osv.) tillhandahålls av kunden. Vi har ett brett sortiment med städprodukter som ni kan köpa av oss om det är något ni saknar!

GLÖM INTE SKATTEREDUKTION AV HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER! FROM DEN 1 JULI 2009 GÄLLER NYA REGLER - NU FÅR DU 50% AVDRAG DIREKT PÅ FAKTURAN.
MER INFORMATION PÅ
SKATTEVERKETHar Ni ytterligare önskemål är Ni varmt välkomna att kontakta oss.

Hemstädning 4